- Prijslijst

Behandelingen

  • Pedicurebehandeling    € 30,00
  • Deelbehandeling tijdens inloopspreekuur € 17,50 

Produkten

De produkten die ik in mijn salon gebruik, kunt u tevens bij mij aanschaffen.De produkten zijn niet in een reguliere winkel te verkrijgen. Ik zal u een persoonlijk advies geven welke produkten het beste voor u geschikt zijn, zodat u zeker weet dat u deze produkten daadwerkelijk gaat gebruiken.

Indien u een of meerdere produkten wilt aanschaffen, kunt u dit via het contactformulier aangeven, dan krijgt u per mail reactie terug over de gang van zaken mbt betaling en levering.

Wilt u de foto's van de pantoffels en andere modellen zien? Ga dan naar de website van MaAn , the luxury of nature: www.ma-an.com

Prijslijst

Pantoffel Trendy

€ 55,00


Heerlijke pantoffel, (verkrijgbaar in 8 kleuren) Donkerbruin verkrijgbaar in de maten 36/37-48/49. - buitenkant: veloursleder - voering: 100 % lamsvel - zachte, lederen zool

Pantoffel Relax

€ 65,00


Last van koude voeten? Deze pantoffels verlossen u met zekerheid van koude voeten en voelen heerlijk zacht en behaaglijk aan. Verkrijgbaar in de maten 36 t/m 46 en kleuren taupe en natur.

Pantoffel Relax kids

€ 55,00


Heeft uw (klein) kind koude voeten? Deze pantoffels verlossen uw (klein)kind met zekerheid van koude voeten en voelen heerlijk zacht en behaaglijk aan. Verkrijgbaar in de maten 26 t/m 35, kleur taupe.

Puur Vera voetencrème 100 ml

€ 10,00


Puur Vera Voetencreme zonder parabenen en andere toevoegingen met een neutrale geur. Pure Aloe Vera cème gecombineerd met speciale voedingsstoffen dringen effectief door in de lagen van uw huid en versnellen het proces van cel vernieuwing. De cème is geurloos, trekt zeer snel in en bevat geen conserveringsmiddelen. Deze verzorgende voetencème is uitermate geschikt voor de behandeling van ruwe, droge of pijnlijke voeten. Het draagt mede bij aan de behandeling tegen eelt.

Puur Vera hielcrème 100 ml

€ 10,00


Beschrijving Pure Aloë Vera gecombineerd met de actieve ingrediënten Allantoine en Dimethicone dringen diep door in de lagen van de huid en herstellen zo ernstige, diepe kloven in de hielen en uiteraard ook in de rest van de voet. De crème verzacht en hydrateert. Gebruik Puur Vera Hielcrème en uw hielen gaan er prachtig uitzien en voelen heerlijk aan. Deze creme is uitermate geschikt voor de extra droge voeten. Geschikt voor diabetici Zonder Parabenen Hollands Fabrikaat Gebruiksaanwijzing: Breng de creme 2 x per dag aan op schone voeten en masser deze in. De creme is niet vet en trekt meteen in. U kunt direct weer uw sokken aan of met uw voeten onder de lakens.

Puur Vera voetencrème met menthol 100 ml

€ 10,00


Puur Vera voetencrème met Pure Aloe Vera en menthol geur. Hollands Fabrikaat, Bevat geen Parabenen, Veilig voor Diabetici. Getest en aangeraden door onze eigen vaste klanten!!

Puur Vera verwarmende voetencrème 100 ml.

€ 10,00


Puur Vera verwarmende voetencrème 100 ml. Pure Aloë Vera crème gecombineerd met speciale voedingsstoffen dringt effectief door in de lagen van uw huid en versnellenv

Puur Vera kokosnoot voetscrub 100 ml

€ 10,00


Verzacht droge, harde huid Geeft een Milde scrub Brengt vocht in Verzacht en herstelt PUUR VERA KOKOS VOETENSCRUB Een tropisch genot voor de voeten! Deze zachte voetenscrub verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden. Tegelijkertijd stimuleert de scrub de bloedsomloop en verzorgt uw voeten. Maakt de huid zijdezacht door een verrijkt kokosmengsel te combineren met pure Aloe Vera. De Scrub verwijdert zachtjes de droge, ruwe plekjes onder de voeten en hydrateert tege¬lijkertijd. Gebruik nu PUURVERA kokos voetenscrub en uw voeten voelen weer zacht en soepel aan. GEBRUIKSAANWIJZING Volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar tot 1-maal daags Kinderen tot 2 jaar raadpleeg een arts. Bevochtig de huid en masseer de scrub 1-2 minuten zachtjes in, daarna afspoelen. Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd oogcontact Raadpleeg een arts indien de situ¬atie verslechtert of als de symptomen niet verbeteren na 7 dagen Bewaar buiten bereik van kinderen • Raadpleeg direct een arts bij inname Geschikt voor diabetici.

Puur Vera antischimmelcrème 50 ml

€ 6,00


De ideale formule tegen voetschimmel. Dezelfde fantastische combinatie van ingredienten als de Puur Vera Menthol maar dan met het actieve ingredient Tolnaftaat. Aangezien Tolnaftaat in Nederland niet gebruikt wordt in anti-schimmel cremes zijn mensen hier nog niet resistent voor! Helpt ook bij veel vormen van eczeem en ringworm. Beoordelingen

Allpresan Diabetic basic care 125 ml

€ 17,95


Speciale verzorgingsschuim voor kwetsbare voeten, bijvoorbeeld als u diabetes mellitus heeft.

Puur Vera handcrème 100 ml

€ 10,00


PUUR VERA HANDCRÈME Helend snail extract gecombineerd met speciale voedingsstoffen dringen effectief door in de lagen van uw huid en versnellen het proces van celvernieuwing. Uw huid wordt optimaal